Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 18:28

Μοιρασιά για Απόλλωνα και Άρη Πετρούπολης

Υπό άλλες συνθήκες, το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας εκ προοιμίου δεν φαντάζει αρνητικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, του αγώνα που έγινε σήμερα (18/2) στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει λόγους να αισθάνονται πικρία από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης για την 23η αγωνιστική.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν η ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια είχε την υπεροχή, το κυριότερο όμως είναι πως ήταν εκείνη που απείλησε και έχασε τις ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη. Γκολ, ωστόσο, δεν βρήκε και μοιραία πρόσθεσε μόλις έναν βαθμό στη συγκομιδή της, που σε συνδυασμό με την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην Αγ. Παρασκευή, δεν αφήνει θετικό πρόσημο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με απουσίες και τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του ματς, όμως δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια με καλές προϋποθέσεις!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, με τον Απόλλωνα να ψάχνει τρόπους να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Σταθάκη και τον Άρη να ελέγχει τη δραστηριότητα του αντιπάλου. Αξιόλογη προσπάθεια για γκολ, πάντως, δεν καταγράφηκε από καμία πλευρά.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του και, μάλιστα, έφτασε κοντά στο γκολ στο 53'. Από τον άξονα χτυπήθηκε γρήγορα ένα φάουλ με κάθετη πάσα προς την περιοχή, ο Παπαχρονόπουλος γύρισε το κορμί του και σούταρε, όμως ο Σταθάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και περισσότερο οι κυανόλευκοι ενέτειναν την πίεσή τους προς την ερυθροκίτρινη άμυνα, με τις κερδισμένες μονομαχίες να δίνουν πολλές μπάλες με αξιώσεις, αλλά τις τελικές επιλογές ή προσπάθειες έξω από την περιοχή να μην είναι καλές. Η επόμενη ευκαιρία για τον Απόλλωνα χάθηκε στο 81', όταν ο Λιάκος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σταθάκης πάλι απέκρουσε με υπερένταση στη γωνία του. Στο 87' οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Καραγκούνης πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ του Άρη, κινήθηκε όμως πλάγια και δεν μπόρεσε να εκτελέσει. Παρ' όλα αυτά, έκανε το γύρισμα και ο Σάλλα που έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε απελπιστικά άουτ με το αριστερό πόδι. Αυτή ήταν επί της ουσίας και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι. Στο 92' αποβλήθηκε ο Ντόη απευθείας με κόκκινη κάρτα από πλευράς Αρη και μετά από πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής Σταύρου σφύριξε τρεις φορές.

Διαιτητές: Σταύρου (Ανατ. Αττικής), Κατσογιάννης (Ηρακλείου)-Κυριαζής (Έβρου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος, Ρόδης, Πατίλας (40' λ.τρ. Βλασσόπουλος), Πιαστόπουλος, Σάλλα, Χαϊκάλης (61' Καραγκούνης), Παπαχρονόπουλος (71' Σπαρτιάτης), Πίκουλης (46' Τσούμπας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σταθάκης, Τσουβαλτσίδης, Κορώνης (46' λ.τρ. Τσερκώνης), Καρδάμης (65' λ.τρ. Φαρμάκης), Μενάι (34' Σκεντεράι), Γκότοβος, Ντόη, Τσίτσαρης (75' Θεοδωρακόπουλος), Κρητικός (75' Αμπάνκουα), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares