Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 21:05

Ο Απόλλων Σμύρνης λύγισε με ανατροπή στη Νίκαια την Προοδευτική

Οι... μαχητές του Απόλλωνα Σμύρνης έβγαλαν από την επικίνδυνη ζώνη την ομάδα τους για πρώτη φορά φέτος με τη μεγαλύτερη -έως τώρα- νίκη τους στο Πρωτάθλημα!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Ρ. Γκόμεζ επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της Νίκαιας απέναντι στην Προοδευτική, ολοκληρώνοντας επική ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τους βαθμούς, μάχεται για τον ίδιο στόχο και δέχθηκε ήττα «μαχαιριά»!

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Καραγκούνης ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Χαλκίδη, ενώ στο 33' η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το σουτ που επιχείρησε ο Μελιόπουλος. Στο 37' ο Λιάκος έχασε την μπάλα από τον Σταθόπουλο, ο επιθετικός της Προοδευτικής απέφυγε τον Καλούδη και πάσαρε στον Λαζαρίδη με τον τελευταίο να έρχεται σε τζαρτζάρισμα με τον Μίχο και τον αμυντικό του Απόλλωνα να απομακρύνει σωτήρια την μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά (41') οι βυσσινί κέρδισαν πέναλτι με τον Νικολόπουλο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σταθόπουλος (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να καταφέρνουν να φέρουν τα... πάνω κάτω! Στο 76ο λεπτό ο Τασιούλης ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ και στο 85' ο Σπαρτιάτης πρόλαβε την έξοδο του Χαλκίδη και με προβολή μετά από σέντρα του Τασιούλη σημείωσε το 1-2, προκαλώντας ψυχρολουσία στο γήπεδο της Νίκαιας! Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Ζαχαρόπουλου βρήκε τους κυανόλευκους να πανηγυρίζουν έξαλλα για μία σπουδαία νίκη!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)-Βερροιός (Δωδεκανήσου)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Μαγκάκης, Μανδαμαδιώτης (51' Δρόσης), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (60' Γκόγκας), Τσακίρης, Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος (81' Γαβράς), Λαζαρίδης, Βουργουντζής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος (78' Ρόδης), Μίχος, Πατίλας (58' Χριστόπουλος), Πιαστόπουλος, Μελιόπουλος, Παπαχρονόπουλος (90' Λαμάι), Καραγκούνης (58' Σπαρτιάτης), Σάλλα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares