Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 21:30

Μοιρασιά για Φωστήρα και Ηλυσιακό

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ο Φωστήρας στάθηκε «όρθιος» και πρόσθεσε έναν βαθμό στη συγκομιδή του, που πέρα από αυτή καθεαυτή την αξία του, του δίνει και ώθηση για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Ταύρου απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου απέναντι στον Ηλυσιακό, που από την πλευρά του έχασε την επαφή με την τρίτη θέση και τον Άρη Πετρούπολης.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό, όταν μετά από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας, ο Καραγιάννης με πλασέ νίκησε τον Καραγκιολίδη για το 1-0. Έχοντας αποκτήσει το προβάδισμα, ο Ηλυσιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να το διευρύνει. Ωστόσο, λίγο πριν την ανάπαυλα (45') ο Φωστήρας βρήκε γκολ, όταν σε φάουλ που εκτελέστηκε από καλό σημείο, ο Λέτσο απέκρουσε και στη συνέχεια ο Πεχλιβανίδης με σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι μετά την εκτέλεση του φάουλ ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, ωστόσο ο Τραϊφόρος άφησε το ματς να συνεχιστεί, για να σημειωθεί ακολούθως το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, «ροκάνισαν» τον χρόνο και έφυγαν με τον βαθμό.

Διαιτητές: Τραϊφόρος (Πειραιά), Πλάκας-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βρυώνης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι (78' Καλός), Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι (88' Δημοσθενιάδης), Μακρίδης (56' Λέκκας), Καραγιάννης (56' Τσέργας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος (84' Θώδας), Γάγγος (84' Ποζατζίδης), Στεφάνοβιτς, Κόκας (16' λ.τρ. Μουκίδης), Τσιμπόκας, Κουτσούμπας (61' Γαϊτάνης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares