Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:46

Ο... ψυχωμένος Απόλλων λύγισε στο φινάλε την Επισκοπή

Έχει πάρει... μπρος ο Απόλλων Σμύρνης και δείχνει αποφασισμένος να μην σταματήσει αν δεν φτάσει πρώτα στην εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πανηγύρισε σήμερα (14/1) την τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και κερνώντας... πικρό καφέ «φίλους» και εχθρούς!

Στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» η ομάδα του Ρ. Γκόμεζ λύγισε με 2-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο τη μαχητική Επισκοπή, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε έντονες συγκινήσεις αλλά και ένα συναρπαστικό φινάλε στους θεατές του.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, όμως το σουτ του Πιαστόπουλου από πλεονεκτική θέση πέρασε μόλις άουτ. Στο 25' ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Λέκα, όμως ο διαιτητής Δημαράκης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τη μετουσιώσουν, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε τη διάθεση να «χτυπήσει», εφόσον του δινόταν η ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 82', όπου ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα χάρη σε προβολή του Σπαρτιάτη (1-0) και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Τέσσερα λεπτά αργότερα (86'), μάλιστα, το «τρίποντο» σφραγίστηκε με το γκολ που σημείωσε ο Σάλλα με σουτ μετά από πάσα του Παπαχρονόπουλου για το τελικό 2-0!

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Αλεξοπούλου-Σταυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Κιρκιλιανίδης (68' Σπαρτιάτης), Λιάκος, Ρόδης, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλλα, Παπαχρονόπουλος, Καραγκούνης (93' Ανδριάνης), Τασιούλης (90' Λαμάι)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Κεφαλάς, Πάτας, Μεργέμογλου, Τραίτοράκης, Κοναγκάγια, Τζωρτζινάκης, Μέτα (75' Γεωργιακάκης), Λέκα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares