Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 20:00

Νέος προπονητής στην Επισκοπή ο Κόλτζος

Στην πρόσληψη του Γιώργου Κόλτζου προχώρησε η Επισκοπή για τη θέση του προπονητή.

Αναλυτικά

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Γιώργου Κόλτζου.
Ο 47χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 1976) διαμένει μόνιμα στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια,

Ως ποδοσφαιριστής, είχε τη μεγάλη εικόνα του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας (Α’ Εθνική -τωρινή SL1) αλλά και της Β’ Εθνικής, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες όπως, Αθηναϊκός, Πανηλειακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Βέροια, Λεβαδειακός και Θρασύβουλος. Ωστόσο, κορυφαία του στιγμή ήταν η μεγάλη πορεία με την εθνική ομάδα των Ελπίδων το 1998 όταν κατέκτησε τη 2η θέση στην Ευρώπη.

Με το πέρας από την ενεργό του δράση εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν ήταν δυνατόν να αποχωριστεί το ποδόσφαιρο. Παρέμεινε σ’ αυτό αναλαμβάνοντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή το 2013.

Την προπονητική την ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα από τη Λαυρεωτική. Ο φιλόδοξος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει επίσης εργαστεί σε Α.Ε.Μυλοποτάμου (β’ μισό σεζόν 2017-18), Πανακρωτηριακό (α’ μισό 2019-20 Γ’ Εθνική), Πλατανιά Κ19 (β’ μισό 2019-20), Πλατανιά (Α’ ΕΠΣΧ 2020-21), Ρόδο (2021-22 Γ’ Εθνική) και Άρη Σούδας (Α’ ΕΠΣΧ 2022-23 ως τον περασμένο Οκτώβριο).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”

Γ. Κόλτζος: “Ομάδα που χαίρει άκρας εκτίμησης”

Ο νεοαποκτηθείς προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο episkopifc.gr και επεσήμανε τις προτεραιότητες που θα θέσει στην ομάδα μας: ”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Επισκοπής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Η Επισκοπή είναι μια ομάδα με ιστορία στις εθνικές κατηγορίες, με “βαριά” φανέλα και ένας σύλλογος που χαίρει άκρας εκτίμησης από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, τους νεαρούς και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα πετύχει τους φετινούς της στόχους.”

* Η ομάδα μας θα κάνει την πρώτη της προπόνηση υπό τις δικές του οδηγίες σήμερα (Τετάρτη 10/1) στις 15.00 στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares