Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 14:25

Γεμιστός: «Μεγάλη η ευθύνη να είσαι μέλος στον Πανιώνιο - Υπάρχει πίεση αλλά απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή»

Με τους καλύτερους οιωνούς ολοκληρώνεται το 2023 για την ομάδα του Πανιώνιου, καθώς μια αγωνιστική πριν το τέλος του α' γύρου, ο Ιστορικός βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με διαφορά 5 βαθμούς από τον Εθνικό Πειραιά.

Ένας από τους βασικούς στυλοβάτες της φετινής προσπάθειας είναι και ο Γιώργος Γεμιστός, o οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας σηκώνοντας μαζί με τον Ηλία Ιγνατίδη το επιθετικό βάρος των κυανέρυθρων. Ο 'Γέμι' που μετακινήθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι από τον Πανελευσινιακό έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες έχοντας πετύχει σε 14 ματς 5 τέρματα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive.gr για τη φετινή χρονιά, τον 4ο όμιλο και την υποχρέωση όλων στο σύλλογο να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά

-Γιώργο Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Το τέλος του α' γύρου θα σας βρει στην κορυφή του 4ου ομίλου. Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία.

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η νέα χρόνια θα μας βρει στην πρώτη θέση. Όμως αυτό δεν μας εφησυχάζει καθόλου. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να διατηρήσουμε την απόσταση από τον δεύτερο ή και να την διευρύνουμε''.

-Πως κρίνεις το επίπεδο του 4ου ομίλου με δεδομένο ότι την περσινή χρονιά αγωνιζόσουν σε έναν διαφορετικό όμιλο;

Νομίζω φέτος ο όμιλος μας είναι από τους πιο δύσκολους της Γ εθνικής, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που αγωνίζομαι εγώ. Ομάδες ιστορικές με συμμετοχές στην πρώτη εθνική, με δύσκολες έδρες και πιστούς φιλάθλους. Κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί λείπουν όλες αυτές οι ομάδες από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πανιώνιος, τεράστια ομάδα χωρίς αμφιβολία. Ενα σχόλιο για την καθημερινότητα του club. Υπάρχει πίεση λόγω των απαιτήσεων, του κόσμου, της δυναμικής που βγάζει ο Πανιώνιος;

Αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα club της Ελλάδας. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και με μεγαλύτερη πίεση. Είναι λογικό όταν ένας φίλαθλος έχει δει ευρωπαϊκά παιχνίδια , οι απαιτήσεις να είναι μεγάλες. Βέβαια από την άλλη η δυναμική του κόσμου σου δίνει άλλη ώθηση , τόσο στην καθημερινότητα αλλά και στα παιχνίδια.

-Απέναντι σας έχετε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στην διεκδίκηση του τίτλου όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτός είναι ο Εθνικός που στο μεταξύ σας παιχνίδι είχε εξαιρετική παρουσία. Τι σχόλιο έχεις να κάνεις γι αυτό;

Τεράστιο club και ο Εθνικός αναμφισβήτητα. Χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες. Μας κάνει να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα. Ελπίζω βέβαια στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα.

-Τα πέντε τέρματα που έχεις πετύχει στο πρωτάθλημα, σε ικανοποιούν;

Όσο κλισέ και αν ακούγεται σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα κάθε Κυριακή. Όμως αν με ρωτάς σε προσωπικό επίπεδο , θεωρώ πως θα μπορούσα να είχα πετύχει κάποια τέρματα ακόμη. Όμως έτσι είναι η θέση του επιθετικού, μπορεί σε ένα ματς να κανείς 5 φάσεις και να μην βρεις στόχο και σε ένα άλλο με μισή φάση να βάλεις γκολ.

-Πλησιάζει ο β' γύρος και προμηνύεται συναρπαστικός. Πως τον περιμένεις;

Τον περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Μετά την διακοπή ξεκινάμε με 2 εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια και σκοπός μας είναι να πάρουμε το μάξιμουμ τον βαθμών που θα μας διατηρήσει στην κορυφή .

-Αγωνιστικά αυτό το +5 που έχετε ως διαφορά από την 2η θέση είναι ''μαξιλαράκι'' ασφαλείας;

Σίγουρα μας χαροποιεί που υπάρχει μια απόσταση αλλά δεν θα το έλεγα μαξιλαράκι ακριβώς. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε κάθε ματς που απομένει.

-Το βιογραφικό σου θα γράψει ότι αγωνίστηκες στον Πανιωνιο. Πόσο τιμητικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή;

Όπως είπα και πιο πάνω , είναι από τα μεγαλύτερα club της χώρας και είναι τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται με αυτή την φανέλα. Ελπίζω η παρουσία μου εδώ να συνδυαστεί και με την επιστροφή του πανιώνιου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μια ευχή για το νέο έτος...

Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Καμία φορά το ξεχνάμε, αλλά στο τέλος αυτό είναι που έχει πραγματική σημασία. Υγεία λοιπόν και καλές γιορτές σε όλους.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares