Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:36

Μοιρασιά για Χαϊδάρι και Ελλοπιακό

Είχε την υπεροχή και τις μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη το Χαϊδάρι κόντρα στον Ελλοπιακό, όμως το γκολ δεν το πέτυχε.

Μοιραία, οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) για τη 14η αγωνιστική, με τους κυανέρυθρους να έχουν τέσσερα (!) δοκάρια και τους φιλοξενούμενους να αντέχουν στην πίεση, προσθέτοντας στη συγκομιδή τους έναν πολύτιμο βαθμό.

Απόντος του Αργυρίου που είχε συμπληρώσε κάρτες και έλειψε από την επιθετική γραμμή, οι γηπεδούχοι είδαν δύο σουτ του Ματτέα, ένα του Μπέλερη και μία κεφαλιά του Γκρέμπι να σταματούν σε δοκάρια, ενώ καλές ευκαιρίες έχασαν και με τους Αποστολόπουλο και Ματτέα. Από την άλλη, ο Ελλοπιακός απείλησε με δύο στατικές φάσεις, μία στο πρώτο ημίχρονο με τον Καλαμπόκα και άλλη μία στο δεύτερο με τον Χασάι.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος (Ηρακλείου), Σηφάκης (Πειραιώς)-Δρίβηλας (Αχαΐας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Ρόπας (88' Καλογερόπουλος), Πολίτης, Μπέλερης, Τσιούλος, Ερρίκος (67' Δάρρας), Μουκίδης (67' Ζίζηλας), Γκρέμπι, Ματτέα, Αποστολόπουλος (88' Τσεμπερλίδης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Ευθυμίου, Τσέλλος, Ρεσβάνης, Ιγκμπινόμπα (90' Αλεξανδρής), Μεγάλος, Ριζάι (33' Τζόρνταν), Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάι (74' Σαντζάκου), Βιέννας (74' Λάμπρου).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares