Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 18:11

Πέρασε από την Ερμιόνη ο Παναργειακός

Πήρε τους τρεις βαθμούς ο Παναργειακός στο δημοτικό στάδιο Ερμιόνης και πέτυχε να μην μεγαλώσει η απόσταση με την κορυφή στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο γειτονικό ντέρμπι οι «λύκοι» επικράτησαν με 2-1 της ΑΕ Ερμιονίδας, στις τάξεις της οποίας έμειναν με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Λαθύρη και των συνεργατών του. Μάλιστα, τα παράπονα αυτά εκφράστηκαν με επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 46ο λεπτό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την ομάδα της Ερμιονίδας, ο Πρίκας «με φάουλ απώθησε μέσα στην περιοχή τον Τάσιο, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει την μπάλα, αλλά λόγω του σπρωξίματός του από τον αντίπαλό του, έπεσε πάνω στον Κουζούνια». Συνέπεια αυτού ήταν ο Πρίκας να βρεθεί προ κενής εστίας και να πλασάρει για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 65', όταν ο Τάσιος επιχείρησε τη σέντρα και ο Ζεκιράι με γυριστή κεφαλιά σκόραρε για το 1-1. Στο 75' οι πράσινοι βρήκαν δεύτερο γκολ, που επίσης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων. Ο Ελευθεριάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έχοντας πλάτη τους Τάσιο και Τζιέρης, οι οποίοι τον μάρκαραν, για να μην γυρίσει μέτωπο προς την εστία. Ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Λαθύρης έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ρέμο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει για το 1-2. Στο 81ο λεπτό υπήρξαν αψιμαχίες ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πειραιώτη ρέφερι να αποβάλει απευθείας με κόκκινη κάρτα τους Τάσιο και Πρίκα.

Διαιτητές: Λαθύρης, Πετρίδης-Λαμπροπούλου (Πειραιώς)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι (58' λ.τρ. Δρόσος), Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Φυτόπουλος, Κορακιανίτης, Πορφυρόπουλος (81' Αρσενίδης (96' λ.τρ. Διγκόζης)), Κάλα, Τάσιος

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Αμπντέλ, Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ροντρίγκες (81' Χατζηβασιλειάδης), Τσιράκης (81' Μούγιος), Ελευθεριάδης (91' Καπετανάκης), Πρίκας.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares