Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 17:25

Μοιρασιά στο ντέρμπι του Ταύρου για Φωστήρα και Εθνικό Πειραιά

Ντέρμπι με τα όλα έλαβε χώρα στο γήπεδο Σπύρος Γιαλαμπίδης εκεί που ο Φωστήρας έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Πειραιά. Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τον κόσμο να δίνει το παρών στο γήπεδο.

Στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στον αγώνα ως φιλοξενούμενοι και ο Φονέας να ισορροπεί όσο περνούσαν τα λεπτά.

Στο 38' ο Ντινιωτάκης έκανε το 0-1, παγώνοντας το 'Γιαλαμπίδης' με ωραίο σουτ, με τους κιτρινόμαυρους να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Μαλάι και το διαιτητή Πράνταλο να υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου έπαιξαν ψυχωμένα και κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό.

Στο 57' ο Τσιμπόκας με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το δοκάρι για να φτάσουμε στο 71' όπου σε μια σύγχυση μετά από κόρνερ ο Στεφάνοβιτς έκανε το γύρισμα με το κεφάλι ο Κούμπουλα μπλόκαρε όμως ο διαιτητής υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος με τη βοήθεια του α' βοηθού.

Στα τελευταία λεπτά και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ όμως αυτό δεν ηρθε και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως και δυο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Πράνταλου (ΣΔ Αχαϊας).

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαιτάνης, Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Πανταζέλος (52' λ.τρ. Τόλιος), Καλάγια (94' ), Οικονομίκος (74' Νικολάου), Γάγγος, Στεφάνοβιτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Ζωγραφάκης, Παπαγγελής, Χρουστινετς (69' Θεοδώρου), Κατσογιάννης, Μαλάι, Πολύζος, Αντωνιου (78' Βαλαβανόπουλος), Κυριαζής (61' Μακρυγιάννης), Ντινιωτάκης, Γεωργούσης (61' Σεκούμπα)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares