Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 00:44

Νίκη με ανατροπή η Επισκοπή με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μπορεί να βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ, όμως η Επισκοπή είχε υπομονή και κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Μ. Παπαματθαιάκη επικράτησε με 3-1 στην εξ αναβολής, 1η αγωνιστική για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Εθνικό. Κομβικής σημασίας, ωστόσο, ήταν η αποβολή του Σάλλα στο 24', που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να αγωνιστούν για περισσότερη από μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 2ο λεπτό όταν ο Κορφιάτης γύρισε την μπάλα στον Σπαρτιάτη και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Οι Ρεθυμνιώτες άρχισαν να αναζητούν την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 24ο λεπτό, όταν ο Δημητρακούδης κέρδισε πέναλτι από τον Πανουργιά και ο Βαλαβανόπουλος από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-1. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Δωματάς κοντρόλαρε ωραία στην πάσα του Λίμα και με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Επισκοπή, η οποία έξι λεπτά μετά (54'), πήρε... αέρα δύο τερμάτων, με τους δύο προαναφερθέντες να ανταλλάζουν ρόλους: ο Δωματάς σέντραρε και ο Λίμα με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Λίμα, Πάτας, Κεφαλάς (83' Μουτζούρης), Κίτος (68' Τσιλεδάκης), Δωματάς (74' Μέτα), Σουρνάκης, Βαλαβανόπουλος, Ντότης (83' Μεργέμογλου), Δημητρακούδης (68' Τζωρτζινάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος (79' Ράμμος), Κιρκιλιανίδης (68' Βλασσόπουλος), Λιάκος, Πανουργιάς, Πατίας, Πριόνας (54' Ντόβας), Σπαρτιάτης (46' Πεντρόμο), Κορφιάτης, Πιαστόπουλος (68' Τσούμπας), Σάλλα.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares