Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 11:42

Δεύτερη σερί νίκη ο Εθνικός Πειραιά

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε σήμερα (1/10) ο Εθνικός, εγκαινιάζοντας με τον ιδανικό τρόπο στις υποχρώσεις του Οκτωβρίου.

Στην επιστροφή του στο γήπεδο του Μοσχάτου, που είχε αποτελέσει και στο πρόσφατο παρελθόν έδρα του, ο σύλλογος του Πειραιά κατέβαλε με 1-0 την Επισκοπή μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα και με σοβαρή παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. To γκολ της νίκης για τους κυανόλευκους σημειώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Παπαγγελής έκανε το γύρισμα και ο Αντωνίου πλάσαρε από τη γωνία της μικρής περιοχής για το 1-0. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ οι Ρεθυμνιώτες προσπάθησαν να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης. Η καλύτερη ευκαιρία τους χάθηκε στο 64', όταν ο Δωματάς πλάσαρε από ευνοϊκή θέση μετά το γύρισμα του Λίμα, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Λίγο νωρίτερα, στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντινιωτάκη, ενώ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα φρόντισαν να μην απειληθούν, διαφυλάσσοντας το υπέρ τους 1-0.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Μαρκαντωνάτος-Τζανης (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Μαλάι (77' Χρούστινετς), Πολύζος (77' Πλουμάτος), Ντινιωτάκης, Γεωργούσης (55' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης (77' Κυριαζής), Αντωνίου (70' Τσιάβος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάϊδος (46' Τζωρτζινάκης), Κεφαλάς, Μίχος (55' Σουρνάκης), Πάτας, Λίμα, Δημητρακούδης, Κίτος (71' Τσιλεδάκης), Ντότης, Δωματάς, Βαλαβανόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares