Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 13:15

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε Ατρόμητο Πειραιά και Αστέρα Βάρης

Αρκετά...δυνατό τελευταίο φιλικό τεστ(εκτός απροόπτου) έδωσαν στο Ρέντη Ατρόμητος Πειραιά και Αστέρας Βάρης, με αφορμή την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με όρεξη και πολλή διάθεση στο γήπεδο, με το τελικό 2-2 να αφήνει ικανοποίηση, αλλά παράλληλα και προβληματισμό στους δύο πάγκους.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Καβάση πήραν το προβάδισμα στο 17' με πλασέ του Ντούλια, για να ισοφαρίσουν οι Καμινιώτες με πέναλτι του Ντούνη στο 29'. Ο Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 37' με γκολ του Μπάρα έπειτα από έξοχη ασίστ του Ντούλια.

Το τελικό 2-2 για το συγκρότημα του Σταύρου Παπανδρέου διαμόρφωσε στο 58' ο Μουκίδης με εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Σταύρος Παπανδρέου): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Στεφανής, Δούμουρας, Γκόγκα, Μουκίδης, Ζορμπάς, Σπανός, Ντούνης, Κοντάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Φλώρος, Σιμονιάν, Κουτσολίγκας, Παπασταύρος, Αποστόλου, Κοζάκης, Χοτζάι, Κακούσιος, Καλύκας και Αλεξανδράκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ(Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μανωλιάς, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγκος, Βασιλειάδης, Μπάρα, Μαγγανάς, Ντούλιας, Μπελαβράκης.

Έπαιξαν και οι Μάνος, Σακελλαρίου, Καλύβας, Ανδριόπουλος, Μπάκας, Καλέλα, Χριστίνης, Μπερνιδάκης, Πίκουλης, Ράπτης, Καλομοίρης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares