Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 16:53

Μαρκό: «Η καλύτερη πορεία στην ιστορία μας»

Το εξης δελτίο τύπου εξεδωσε η Μαρκο

Άλλη μια καταπληκτική ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας έφτασε στο τέλος της.. Μια χρονιά που ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου με την ομάδα μας να χτίζεται στο βουνό του Καρπενησίου με στόχους όραμα και πολλή δουλειά!

Η ομάδα μας ερχόμενη σαν πρωταθλήτρια της επσανα όντας νεοφώτιστη στην Γ εθνική κατηγορία έθεσε ως στόχο την γρήγορη παραμονή και όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον 5ο όμιλο, που απαρτίζονταν από πολύ ισχυρές και ιστορικές ομάδες. Το αποτέλεσμα , η ομάδα μας να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση και το εισιτήριο για την άνοδο στην SL2 κατηγορία.

Στο τέλος μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για όλους εμάς που κάθε μέρα, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα ζούσαμε την αγωνία τον κόπο και την προσπάθειά της ομάδας μας να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία. Όπως και να έχει, είναι η καλύτερη μέχρι και τώρα, πορεία στην ιστορία της ομάδας μας και αυτό πιστώνεται στον Πρόεδρο μας , στο τεχνικό τιμ, στους ποδοσφαιριστές μας και σε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού μας Γκεμιση Νίκου που του ευχόμαστε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Όσο αναφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου μας, θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα, να μεγαλώσουμε τον οργανισμό της Μαρκό, με δυνατές βάσεις οργανωτικά και με μελέτη για την αξιοποίηση της ακαδημίας μας. Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες αλλά και περισσότερες φιλοδοξίες! Η ομάδα μας κέρδισε την Αναγνώριση και τον Σεβασμό σε κάθε γήπεδο που αγωνίστηκε .

Ευχόμαστε ο κόσμος να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια όπως και φέτος!

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares