Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:51

Νικηφόρο πέρασμα του Παναργειακού από το Μαρκόπουλο

Την κούρσα στον 3ο όμιλο οδηγεί η Κόρινθος, πίσω της ακολουθεί με διαφορά τεσσάρων βαθμών η Ρόδος, όμως και ο Παναργειακός θέτει τη δική του υποψηφιότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα πέτυχε άλλη μία σημαντική νίκη, αυτή τη φορά στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου με 1-0 επί της Μαρκό, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση και παραμένοντας στο -6 από την κορυφή.

Το «χρυσό» γκολ για τους «λύκους» σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν ο Πρίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Ροκάι με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα σε σημείο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο γκολκίπερ Βουτσελάς (0-1). Κατά τα άλλα, στο Μαρκόπουλο έγινε ένα ματς στο οποίο ο Παναργειακός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και η Μαρκό στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρνει να αντιδράσει.

Διαιτητές: Λαθύρης, Καρακελές-Παπαδάμ (Πειραιώς)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Μεγαρίτης (71' Ντότης), Σάμιος, Παυλίδης, Ευθυμίου (71' Αλεξίου), Ριτσοτάκης (83' Χριστοφιλόπουλος), Πίκουλας (83' Γιαννιτσάνης), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης (61' Τσάνι), Γουάλισον, Ηλιόπουλος (79' Κατσής), Τσούτσης (7' Καρυπίδης), Ελευθεριάδης (61' Τσιώλης), Πρίκας (87' Καπετανάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares