Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 18:12

Συνεχίζει το σερί νικών ο Εθνικός Πειραιά

Σε σταθερά ανοδική πορεία επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ο Εθνικός, πετυχαίνοντας σήμερα (5/3) τρίτη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πειραιά κατέβαλε με 1-0 τον ΑΟΑΝ και έχει κάθε λόγο, πλέον, να κοιτάζει στα υψηλότερα «πατώματα» της βαθμολογίας στον 5ο όμιλο. Ένα γκολ του Διάκου μόλις στο 14ο λεπτό με συρτό, διαγώνιο πλασέ, αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στους κυανόλευκους το «τρίποντο» απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει να κερδίσει μακριά από την έδρα του από τη... 2η αγωνιστική!

Κατά τα άλλα, στο γήπεδο Περάματος έγινε ένα μετριότατο παιχνίδι, με κακό ρυθμό και λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, στο 68', ο Δρόσης πλάσαρε αλλά ο Γιαγκιόζης απέκρουσε με τα πόδια και στο επόμενο λεπτό ο Μελισσόπουλος έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 70' ο γκολκίπερ του ΑΟΑΝ απέκρουσε εντυπωσιακά σε σουτ του Αντωνίου και στο 76' ο Μηνάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Πιθαρούλης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Στο 89', σε σουτ του Νοκάι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ίσως στην καλύτερη στιγμή των Κρητικών στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Γουρέλης (Αθηνών), Λυκομήτρος (Αργολίδας)-Κατελανάκης (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Μαλάι (85' Κατσογιάννης), Κώστας (63' Σταύρου), Διάκος, Δρόσης (75' Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (75' Πλουμάτος)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (85' Κούνια), Πλουσής (85' Κουτούζος), Τσανάι, Πιθαρούλης, Κίτος, Φουκαράκης, Μελισσόπουλος, Μηνάς, Μποτέ (44' λ.τρ. Νοκάι), Λίτσκας (57' Ζέλιος)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares