Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:14

O Αλμυρός «βύθισε» κι άλλο το Μοσχάτo

Η αναμέτρηση του γηπέδου Μοσχάτου ανέδειξε νικητή κι αυτός ήταν ο Αλμυρός Γαζίου!

Η ομάδα του Μ. Σουτζή πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην ΑΕΜ, επικρατώντας με το «φτωχό», πλην πολύτιμο, 1-0, για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παράλληλα, «βύθισε» ακόμη περισσότερο τους πράσινους, που βλέπουν το έργο τους για τη συνέχεια να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Στο 28ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Πιερτζιακόμι κέρδισε κόντρα από τον Παντίδο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, αλλά να μην καταφέρνουν το γκολ που έστω θα απέτρεπε την ήττα.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορινθίας), Ξουρίδας-Κωστάκης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Ανδρίκος, Ξενιτόπουλος, Παντίδος, Σιμονιάν (75' Σιμάκου), Ποιμενίδης (75' Ζορμπάς), Τζωρτζάτος, Κουτσούμπας, Λάμπρου, Πασαλίδης, Παυλάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Μπέριος, Παγώνης, Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Πιερτζιακόμι, Κατσικοκέρης, Πατινιώτης (75' Αγαπάκης), Κοιλιάρας (75' Χαϊντίνι), Αρσενίδης (46' Φυτόπουλος)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares