Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:51

Φιλικό συμπερασμάτων για Πανελευσινιακό και Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Δυνατό φιλικό έγινε σήμερα στο γήπεδο της Μαγούλας εκεί που ο Πανελευσινιακός έμεινε στο 0-0 με τον πάντα υπολογίσιμο και αξιόμαχο Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα.

Οι 'σταχυοφόροι' έδειξαν την ποιότητα τους όμως περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που δείχνει ότι έχει χτιστεί για να κάνει πρωταθλητισμό.

Οι παίκτες του Νίκου Κωτσοβού σε ακόμη ένα ματς με την απαράμιλλη ποιότητα τους έδειξαν τα εξαιρετικά τους στοιχεία απέναντι σε ένα σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό στην Γ' Εθνική

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 25' όταν ο Κρητικός με κάθετη πάσα βρήκε τον Κατίδη που μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Μιχελή όμως το σουτ του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κατέληξε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων πριν καταλήξει κόρνερ η μπάλα. Στο 32' ο Αλέξανδρος Ραχιμ με ωραία κάθεση πάσα βρήκε το Σαπαλίδη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από πλάγια με τον Χατζηγιαννακη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 40' στην τελευταία φάση του α' μέρους το σουτ του Αλέξανδρου Ραχιμ πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν ωστόσο είχαν κάποιες στιγμές.

Στο 55' το σουτ του Μακρίδη πέρασε άουτ από το ύψος της περιοχής ενώ στο 72' στο γύρισμα του Μίσκου δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του Πανελευσινικού να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74' οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να σημειώσουν αυτογκολ όμως η μπάλα πέρασε κόρνερ, με τον Γεμιστό στο 81' να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στα σώματα των αμυντικών.

Στο 82' και στο 83' τα φάουλ του Ζέλου δεν βρήκαν στόχο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Χατζηγιαννάκης, Μουστάκης, Αρναούτογλου, Λαμπρου, Συριοπουλος, Μαρης (60' Σαββουιδάκης), Κατιδης (60' Πορφυρόπουλος), Μπουσης, Κακοσιμος (46' Μίσκου), Κρητικος (46' Γεμιστός), Μακρυγιαννης (60' Μακρίδης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβος) Μιχελής, Κουτσογκιλας Ε. (76' Χρυσανθόπουλος), Κουτσογκικας Π. (46' Σμυρνάκης), Μαραγκουδακης, Εσλερ, Κωνσταντινιδης (46' Βουτυράς), Σαμιος (88' Καραμάνος), Κωτσοβος (86' Αλευρής), Ραχιμ (86' Γαντζούλας), Ταβαρες (60' Ζέλο), Σαπαλιδης (86' Κκαός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares