Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:54

Φιλική νίκη για τον Άρη Πετρούπολης κόντρα στο Χαλάνδρι

Φιλική νίκη για τον Αρη Πετρούπολης που επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Χαλανδρίου σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής. Δεν αγωνίστηκαν οι Αργυρίου, Λεβέντης, Γκούφας, Τσερκώνης και Ρουμπής, με τον Γάγγο στο 41' να σημειώσει το 1-0 με πέναλτι και τον Γεραγωτέλλη στο 77' με σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 86' το Χαλάνδρι μείωσε με τον Ντζαβίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των φιλοξενούμενων επικρατεί ανησυχία αφού τραυματίστηκε ο Δημογιάννης στο γόνατο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβιστας) Καραστεργιος (82' Λάππςα), Γεωργοπουλος (46' Μανδαμαδιωτης), Κορωνης, Μπιμαι (75' Μενάι), Τσατσαρης, Γαγγος, Φαρμάκης (46' Κασβικης), Τρακοσης (75' Μαρινου), Ζερβας (75' Αντωνακοπουλος), Μεταξας (60' Γεραγωτελλης), Παντελαιος (55' Μακρυγιαννάκης).

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατίδης) Μυλωνας, Φουκουλης, Βλαχος, Μανουσακης, Αζαλ, Δημογιαννης, Τρυφιατης, Ντουλε, Καλιαμπακας, Κατσιουλης, Αλεξανδρκαης. Έπαιξαν ακόμη οι Ντζαβίδας, Γκουτσιουπιας, Κορωναιος, Σπηλιωτακης, Κεχρης, Τσιρβουλης.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares