Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 20:21

Φιλική νίκη του Φοίνικα Επιδαύρου απέναντι στην Ερμιονίδα

Φιλική επικράτηση με σκορ 3-1 είχε στη Νέα Επίδαυρο ο Φοίνικας κόντρα στην ΑΕ Ερμιονίδας, σε παιχνίδι που οι δύο προπονητές έβγαλαν σημαντικά και πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Π. Κάπλατζη έπειτα από απόκρουση του Πονηρού σε προσπάθεια του Μπιτζή, ενώ στο 77' ο Γεωργίου έγραψε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85' με σουτ του Εμπαλό, όμως στο επόμενο λεπτό (86') ο Οικονόμου διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 3-1.

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δημήτρης Κρεμμύδας) είχε στην 11άδα τους: Συνοδινό, Γκουριώτη, Φλώρο, Τριμπόνια Π., Σούλτσε, Κουϊμελή, Λαθούρη, Θωμά, Μπιτζή, Κάπλατζη Π., Χατζησοφρωνίου. Στον πάγκο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι: Διασσινός (τερματοφύλακας), Αποστολάκης, Καρέλης, Κάπλατζης Χ. Μούγιος, Καλογεράκης, Οικονόμου, Παπαγεωργίου, Δαρδάνης, Γεωργίου.

Για την ΑΕ Ερμιονίδας, ο Κώστας Καλογιαννίδης επέλεξε να ξεκινήσουν τον αγώνα οι: Πονηρός, Μάρκου, Βιρβίλης, Τζιέρης, Μηλιώτης, Μίχος, Λουΐτζι Μπαρμπέρι, Τρέσα, Μπρούνο Εμπαλό, Αντωνίου, Γ. Τριμπόνιας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ίλσι Κάλα (46’ Τρέσα), Φουρνάρος (60’ Μίχος), Καράι (65’ Τζιέρης), Στεργίου (83’ λ.τ. Φουρνάρος), Κόντος (83’ Λουΐτζι Μπαρμπιέρι).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares