Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 00:14

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Βοτανικού, άνοδος για τον Μακεδονικό (2-2)!

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στη Β΄Εθνική μετά από την ισοπαλία!

Ροκ καταστάσεις στο γήπεδο «Δ. Γιαννακόπουλος» στο Βοτανικό. Ο Μακεδονικός κατάφερε να πανηγυρίσει, ως φιλοξενούμενος, μαζί με τους περίπου 20 πιστούς οπαδούς που ταξίδεψαν στην Αθήνα μια ιστορική για το σύλλογο άνοδο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι «χάρισαν» δύο τέρματα στον αντίπαλό τους και έμειναν στην ίδια κατηγορία.

Το Sportcyclades.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει την αναμέτρηση: 

Ένα γήπεδο που ηταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ με την ατμόσφαιρα να θυμίζει αγώνα Α’ Εθνικής κατηγορίας. Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το ΠΑΟ ΡΟΥΦ είχε την κατοχή στα πρώτα 15 λεπτά όμως δεν μετατράπηκε σε κλασική ευκαιρία. Στο 18’ ο Χατζηλάμπρος έκανε λάθος και ο Γαρύφαλλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 28’ η πρώτη τελική των γηπεδούχων, μια κεφαλιά του Μάντζιου που πέρασε αρκετά άουτ. Στο 35’ ο Νιτσάκης έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους! Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες 1-1.

Περίπου 7 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Νιτσάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως σούταρε δυνατά άουτ. Στο 58’ ο ίδιος παίκτης σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 65 λεπτό ο Ψυχογιός, για τους γηπεδούχους, βρέθηκε τετ α τετ, έσκαψε τη μπάλα, και αυτή κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 85’ ο Γαρύφαλλος βάζει ένα απίστευτο γκολ και κάνει το 2-1 για τον Μακεδονικό. Το ΡΟΥΦ ισοφάρισε σε 2-2 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares