Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 08:11

Πρόκριση με φοβερή ανατροπή για την Ηλιούπολη [vid]

Μεγάλη πρόκριση για την Ηλιούπολη που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του Ατσαλένιου εξασφαλίζοντάς το εισιτήριο για την γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ηλιούπολη παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας και έστειλε το ματς στην παράταση με το γκολ του Ντινιωτάκη στο 90+3'.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Λέτσο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού έκανε τρεις αποκρούσεις και έτσι ο Ήλιος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 2' με τον Γεμιστό για να ισοφαρίσει τις ευκαιρίες στο 14' ο ΠΟΑ με τον Καϊμακαμούδη. Στο 15' έγινε το 1-0 με ατομική ενέργεια και σουτ του Ολιβέιρα.

Μετά το γκολ ο ΠΟΑ κατάφερε να ισορροπήσει, να κερδίσει μέτρα και στο 34’ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Σένκα να εκτελεί φάουλ και τον Αννιτσάκη με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ηλιούπολη μείωσε άμεσα σε 2-1 με τον Ταβάρες με πλασέ στην κίνηση, όμως ο ΠΟΑ και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα, έφτασε στο 3-1, όμως σκόρερ ήταν ο Καϊμακαμούδης που δέχτηκε πάσα «πάρε-βάλε» από τον Πορτογάλο.

Στην επανάληψη η Ηλιούπολη μπήκε αποφασισμένη να μειώσει και να ψάξει τις προϋποθέσεις και για την ισοφάριση. Στο 49’ κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Ντινιωτάκη με κοντινή προβολή, ενώ στο 54’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ταβάρες να βγαίνει στη κόντρα και να σουτάρει αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή του πΟΑ στην επανάληψη, καταγράφηκε στο 65’ με τον Κερμενίδη να σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 70’ έφτασε στο 4-2 αλλά ο Τσιρούδης που σκόραρε, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν κατοχυρώθηκε.

Δύο λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη εκ νέου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντινιωτάκη και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαγκιόζη, αλλά στο φινάλε του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ηλιούπολη κατάφερε να ισοφαρίσει, με αυτογκολ του Αννιτσάκη, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση!

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, η Ηλιούπολη απείλησε στο 93’ με τον Γεμιστό αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο και ο ΠΟΑ στο 98’ «απάντησε», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκολι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη, να κάνει το 4-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, πάλι ο ΠΟΑ ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ και στο 110’ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Κερμενίδη, όμως ο Λέτσο απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στην διαδικασία των πέναλτι, δεν βρήκαν δίχτυα για τον ΠΟΑ οι Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Αννιτσάκης, ενώ σκόραραν οι Μεϊρέλες, Χατζηανδρέου και Πατινιώτης. Για την Ηλιούπολη, βρήκαν δίχτυα οι Σάμιος, Γάγγος, Κρητικός, ενώ τα πέναλτι των Παπαιαννόπουλου, του Ζέλο και του Κράσι τα απέκρουσε ο Γιαγκιόζης, όμως στην εκτέλεση του Κράσι, δόθηκε επανάληψη και στην 2η προσπάθειά του ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Πρώτη εκτέλεση για τον ΠΟΑ με τον Κερμενίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας!

Σάμιος εκτελεί για την Ηλιούπολη και κάνει το 0-1.

Εκτελεί ο Ολιβέιρα για τον ΠΟΑ και αστοχεί!

Γάγγος εκτελεί για την Ηλιούπολη, είναι εύστοχος και κάνει το 0-2!

Μεϊρέλες μειώνει σε 1-2 για τον ΠΟΑ.

Εύστοχος και ο Κρητικός κάνει το 1-3

Μειώνει σε 2-3 ο Χατζηανδρέου

Παπαγιανόπουλος εκτελεί, Γιαγκιόζης αποκρούει!

Πατινιώτης ισοφαρίζει σε 3-3!

Ζέλο για την Ηλιούπολη, αποκρούει και πάλι ο Γιαγκιόζης!

Εκτέλεση πέναλτι απο τον Κράσι, αποκρούει ο Γιαγκιόζης, αλλά ο διαιτητή δίνει επανάληψη!

Αννιτσάκης εκτέλεσε αλλά ο Λέτσο απέκρουσε!

Στην δεύτερη προσπάθειά του ο Κράσι ευστόχησε και χάρισε τη νίκη στην Ηλιούπολη!

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης(81′ Χατζηανδρέου), Σαβουϊδάκης(91′ Λέλεκας), Τσιρούδης(81′ Γιαλυτάκης), Σένκα(73′ Νίκολι), Καϊμακαμούδης(93′ Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Νηστικάκης, Αμπατζής, Λίλος, Μπέγκα

Ηλιούπολη: Λέτσο, Πολίτης(46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο(81′ Τσάκαλος), Μαλάι(81′ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες(71′ Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης(111′ Λάμπι)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares