Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 19:45

Εθνικός Πειραιά: Αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων ο Μανώλης Θωμόπουλος

Το κομμάτι της ενίσχυσης του Εθνικού Πειραιά συνεχίζεται καθημερινά αφού σήμερα η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με προπονητή τερματοφυλάκων.

Συγκεκριμένα, στο τιμ του Θεόφιλου Καλύβα ενσωματώνεται ο Μανώλης Θωμόπουλος. Πρόκειται για πρόσωπο γνώριμο για την ομάδα του Εθνικού αφού ο Θωμόπουλος είχε διετελέσει παλιός τερματοφύλακας του συλλόγου, επιστρέφοντας στο ιστορικό σωματείο μετά από 14 χρόνια.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την επιστροφή του Μανώλη Θωμόπουλο στην ομάδα.

Ο Μανώλης επιστρέφει προκειμένου να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων σε μια ομάδα που αγαπήθηκε και προσέφερε τα μέγιστα ως ποδοσφαιριστής.

Μετά από 14 χρόνια η επιστροφή του Μανώλη Θωμόπουλου είναι γεγονός και ευχόμαστε όλοι η κίνηση αυτή να συνοδευτεί με την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο Μανώλης Θωμόπουλος τόνισε: ''Επιστρέφω σε μια μεγάλη ομάδα μετά από 14 χρόνια προκειμένου να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κουλούρη που μου έδωσε την ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο από άλλο πόστο αυτή τη φορά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καλύβα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της''.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares