Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 13:52

Ελεύθερος από την Προοδευτική ο Γιάννης Τσουκαλάς, που ευχαριστεί την ''Προο''

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους είναι ο Γιάννης Τσουκαλάς.

Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από την Προοδευτική με την σωτηρία της ομάδα και την παραμονή της στη Γ΄Εθνική, ο έμπειρος γκολκίπερ έλυσε τη συνεργασία του με τους ''Βυσσινοί'', έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην του ομάδα.

Όπως είναι φυσικό ο Γιάννης Τσουκαλάς έχει στα χέρια του ήδη αρκετές προτάσεις με τον ίδιο πάντως αν μην βιάζεται στο να πάρει την τελική απόφαση για το ποια ομάδα θα επιλέξει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sportcyclades.gr:

«θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω την Προοδευτική γιατί πραγματικά είναι τεράστια ομάδα. Η Προοδευτική έχει ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι το αγαπώ μια ομάδα είναι λίγο. Την λατρεύουν και κλαίνε για αυτήν σε κάθε ματς. Χαίρομαι που έβαλα έστω και ένα μικροσκοπικό λιθαράκι σε αυτήν την τεράστια ιστορία. Ευελπιστώ να γυρίσω ξανά στην Προοδευτική κάποια στιγμή και να προσπαθήσω μα βοηθήσω ακόμα πιο πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς Καλαμάκη, πολλά μπράβο στον βοηθό του τον Γιάννη γιατί είναι μεγάλη τυπάρα... και ένα ευχαριστώ από έναν άνθρωπο που με είχε από μικρό και με θυμόταν ακόμα και σήμερα και πίστεψε σε εμένα, τον κύριο Δράγαζη. Τιμή μου για όλα... ο κόσμος της Προο είναι μαγικός...».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares