Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 13:32

Νίκος Αβραμίδης: Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ

Μετά τον πρόεδρο της ΑΕ Μοσχάτου, Στέφανο Φαναρίτη, ήταν η σειρά του διευθυντή επικοινωνίας των πρασίνων, Νίκου Αβραμίδη, να πάρει θέση μετά τα χθεσινό δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι την ερχόμενη Δευτέρα 22/2 ξεκινούν οι προπονήσεις στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά:

Οι υπεύθυνοι που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο και πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των ομάδων μάλλον νομίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι σαν το ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι και τους βάζουν να παίξουν όποτε θέλουν. Ακούστε λιγάκι για να μαθαίνετε. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι...Έχουν συναισθήματα... Οργανισμό ..Δεν είναι ρομπότ. Οι ομάδες της Γ Έθνικης ,δεν είναι ούτε Ολυμπιακός ,ούτε ΠΑΟΚ ,ούτε ΑΕΚ ούτε Παναθηναϊκός ούτε καν ομάδες Σουπερλίγκ 2 για να έχουν αυτόματο προγραμματισμό. Καλή η λοιμοξιολογία καλά τα μέτρα αλλά οι άνθρωποι μας νοιάζουν; Ο αθλητισμός και η εστίαση έχουν φάει την πίκρα όλη...Ελλάδα 2021...Προχειρότητα και Άγιος ο Θεός.
Υγ Μπράβο στον ΠΣΑΠ και τον αγώνα που έκανε, αλλά είναι τραγικό πρώτα να μαθαίνουμε τα νέα από τον ΠΣΑΠ και όχι από τους αρμόδιους.. Καληνύχτα Ελλάδα... Καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares