Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 01:02

Καραβάς: Διαζύγιο με Κόκκοτο και επαφές με Βασιλειάδη

Μέσω δελτίου τύπου ο Καραβας έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Κόκκοτο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές με τον Λευτέρη Βασιλειάδη.

Το δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Κόκκοτο.Ο Παύλος Κόκκοτος ήρθε πριν 2,5 χρόνια στην ομάδα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην τεράστια επιτυχία του συλλόγου να κατακτήσει το κύπελλο Πειραιά απέναντι στον Εθνικό Πειραιά την περίοδο 2017- 18 ως επικεφαλής του προπονητικού team.
Η οικογένεια του ΑΟ Καραβά τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Περιμένουν τον Βασιλειάδη στον Καραβα

Στον Καραβά ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν με σωστή οργάνωση να κλείσουν σημαντικά ζητήματα όπως εκείνο του προπονητή πριν ξεκινήσουν οι επαφές με το έμψυχο δυναμικό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη για την όποια απόφαση πάρει καθώς ενδέχεται να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην Κρήτη. Το σενάριο αυτό ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες καθώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του πειραιώτη προπονητή αποτελούν τροχοπέδη στην απόφασή του. Και παρότι είχε ανακοινώσει μέσω τοποθέτησης ότι αποχωρεί από την ομάδα δεν αποκλείεται να επιστρέψει και να είναι εκείνος που θα κοουτσάρει και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares