Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 00:15

Ηλίας Αρμόδωρος: Θέλει δουλειά για να γίνει ο Εθνικός που ονειρευόμαστε

Φέτος πήρε τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει από το πόστο του παράγοντα στον Εθνικό Πειραιά προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής, πάει καλά... το καράβι στην δύσκολη φουρτούνα που λέγεται Γ' Εθνική, όμως ο Ηλίας Αρμόδωρος γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ιστορικής ομάδας που έδωσε το στίγμα του για τη νέα χρονιά λέγοντας

“Η νέα χρονιά και με την αρχή του β' γύρου η ομάδα πιστεύω θα ξεκινήσει με καλύτερο ηθικό και ψυχολογία. Οι νέοι παίκτες θα μας δώσουν ώθηση διότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές και γι αυτό άλλωστε αποκτήθηκαν. Έχουμε δημιουργήσει ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών και θεωρώ ότι στο β' γύρο θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Θα συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θα μας φέρουν στη σωτηρια αρκετά γρήγορα”.

Ερωτηθείς εάν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο κ. Αρμόδωρος έιπε: “Είναι ένας από τους μεταγραφικούς μας στόχους αλλά όχι ο μοναδικός. Λόγω των σχέσεων που έχω με την Ουρουγουάη και Πορτογαλία κοιτάζουμε και τις συγκεκριμένες αγορές για την απόκτηση παικτών. Μεσολαβητής σε αυτές τις υποθέσεις είναι ο Μιγκέλ Μπειράνο με τον οποίο μας συνδέει στενή φιλία''.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας

''Κάτι αρχίζει να αλλάζει στην ομάδα και αυτό το βλέπει ο κόσμος. Θέλει πολύ δουλειά απ' όλους μας ώστε να γίνει ο Εθνικός όπως τον ονειρεύονται οι περισσότεροι. Καλό είναι να χτίζεις κάτι σιγά-σιγά και να μην βιάζεσαι. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Κάθε μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Στο οργανωτικό έχουμε ρίξει το βάρος, αφού δεν έχουμε σαν ομάδα τις εγκαστασάσεις και το δικό μας σπίτι. Θα πρέπει να έρθουν και άλλοι άνθρωποι για να βοηθήσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε σε καλό δρομο'.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares