Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 23:43

Πώς να ξεκινήσετε τις φθινοπωρινές σας αγορές

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη εποχή να ξεκινήσετε τις φθινοπωρινές σας αγορές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, θα χαρείτε να μάθετε ότι το καλοκαίρι και ειδικά όσο πλησιάζει προς το τέλος του είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε τις νέες τάσεις και όσα θα φορεθούν το φθινόπωρο του 2024.

Στο άρθρο που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει όλα τα must-have fall pieces ώστε να μπορέσετε να κάνετε πιο εύκολα την έρευνά σας, να δείτε τι έχετε αλλά κυρίως τι θα χρειαστεί να αγοράσετε για τη φετινή σεζόν.

Παπούτσια

Η αλλαγή από τα καλοκαιρινά παπούτσια στα φθινοπωρινά είναι έντονη. Από εκεί που φοράτε ανοιχτά και ελαφριά πλέον θα χρειαστείτε κλειστά παπούτσια που να αντέχουν τη βροχή και να σας προστατεύουν από το κρύο.

 Η πιο famous επιλογή και φέτος είναι τα αρβυλάκια γυναικεία και ανδρικά. Ένα κλασικό παπούτσι, ανθεκτικό στα καιρικά φαινόμενα και με αμέτρητες διαφοροποιήσεις. Μπορείτε να το βρείτε το κλασικό σχέδιο σε μαύρο ή καφέ ή με πιο ψηλό πάτο, με ιδιαίτερο δέσιμο αλλά και από μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων.

 Το επόμενο ζευγάρι που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου είναι τα μποτάκια ανδρικά και γυναικεία. Μοιάζουν αρκετά με τα αρβυλάκια με κύρια διαφορά τους τα κορδόνια. Είναι ένα ζευγάρι ευκολοφόρετο και μπορεί να ολοκληρώσει τόσο τα πρωινά όσο και τα βραδινά look σας. Αν έχετε στην κατοχή σας ένα κλασικό μποτάκι ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε ένα πιο ιδιαίτερο και statement piece που μπορεί να μην ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα αλλά σίγουρα κάθε φορά που το επιλέγετε θα μαγνητίζετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Ρούχα

Το πρώτο ρούχο που δεν μπορούμε να παραλείψουμε από αυτή τη λίστα είναι τα πλεκτά πουλόβερ τα οποία αποτελούν και έναν από τους λόγους που μπορεί κάποιος να ανυπομονεί για το φθινόπωρο. Είναι άνετα και η τέλεια επιλογή σε χουχουλιάρικο ρούχο. Τη φετινή σεζόν θα δούμε πολλά έντονα χρώματα στις τάσεις γι’ αυτό μη φοβηθείτε να πάρετε κάποιο λιγότερο ουδέτερο χρώμα.

Συνεχίζουμε με τα φούτερ που μπορεί να αποτελούν στο μυαλό πολλών μια πιο casual και αθλητική επιλογή αλλά με το σωστό styling και τα απαραίτητα αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό outfit που θα σας εκπλήξει.

Από καμία ντουλάπα και καμία εποχή δεν μπορούν να λείπουν φυσικά τα jeans. Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τα παντελόνια σας και να προσθέσετε νέα κομμάτια σε πιο σύγχρονες γραμμές. Για τη φετινή σεζόν αναζητήστε φαρδιά jeans σε straight ή wideleg γραμμές.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares