Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 19:24

Το απόλυτο nightlife στη Θεσσαλονίκη έχει μόνο ένα «Χρώμα»: Grand Opening 5/10

Αλλαγμένο, ανανεωμένο, με καινούργια διάθεση, αλλά με σταθερό το πάθος του για απόλυτη διασκέδαση, το «Χρώμα bar», επιστρέφει δριμύτερο, για να μας αποδείξει για μία ακόμη χρονιά, πώς τα βράδια στη Θεσσαλονίκη, έχουν μόνο ένα «Χρώμα».

Οι πιο δυνατές σας νυχτερινές αναμνήσεις, κάνουν δυναμικό comeback την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με ένα grandopening, που θα σας μείνει αξέχαστο.

Toαπόλυτο στέκι της Ανδριανουπόλεως 3, γίνεται και πάλι «μονόδρομος», ενός nonstopparty, που ξεκινάει από τις 22.30 και κρατάει μέχρι και τις πρώτες πρωινές.

Κάθε βράδυ, η διασκέδασή σας, θα έχει πλέον το δικό της «χρώμα». Οι Πέμπτες «χρωματίζονται» με  τη δική τους liveδιάθεση (με καλλιτέχνες έκπληξη), Παρασκευή και Σάββατο, θα «παίζουν» οι πιο δυνατές clubb-άτες στιγμές, , ενώ για τις Κυριακές, ο Ηλίας Καμπακάκης επανέρχεται δυναμικά, στα μουσικά ηνία των απογευματινών live, που τόσο λατρέψατε!

Και επειδή ο χειμώνας αποκτάει επιτέλους το «Χρώμα» που σας έλειψε, αυτά που θα ζήσετε από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο «Χρώμαbar» στη Θεσσαλονίκη, θα είναι πρωτόγνωρο, μοναδικό, και πρωτοποριακό, αφού όλα όσα ετοιμάζονται να συμβούν στον νυχτερινό «ουρανό» της πόλης,θα εκτοξεύουν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη!

 

Κατηγορία LIFESTYLE
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares