Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:33

Δέσποινα Μοίρου: Η γνωριμία της με τον γιο του Τσάρλι Τσάπλιν, Γιουτζίν, και το προσωπικό δώρο της, που τον συγκίνησε (εικόνες)

Με τον Γιουτζίν Τσάπλιν, γιο του μεγαλειώδους Τσάρλι Τσάπλιν και εγγονού του θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου Ο΄Νηλ, συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα Μοίρου.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, με το που έμαθε ότι θα δώσει το παρών του στην Ελλάδα, στα τέλη Ιανουαρίου, για δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις, για να τιμήσει τον θρύλο πατέρα του, και να μοιραστεί με τον κόσμο, την σπουδαία διαδρομή της ζωής του, δεν έχασε ευκαιρία, να βρεθεί στο Μέγαρο Μουσικής, για να τον απολαύσει από κοντά, καθώς και να τον γνωρίσει.

Η Δέσποινα Μοίρου, γοητευμένη από τα όσα παρακολούθησε, είχε την ευκαιρία, να έχει λίγο χρόνο, με τον Γιουτζίν Τσάπλιν, και να μοιραστεί μαζί του, όλα της τα συναισθήματα, για τον πατέρα του, που υπήρξε σημαντικός σταθμός για εκείνην, στην υποκριτική της σταδιοδρομία, αλλά και να του κάνει, ένα μοναδικό προσωπικό δώρο, το άγαλμα της θεάς Νίκης, που τον ενθουσίασε.

«Ναι, κλαίω από δέος!!Αυτό το θείο δώρο, η συνάντηση με το γιο του Τσάρλι Τσάπλιν, είναι μία κορυφαία στιγμή στη ζωή μου. Σπούδασα σκηνοθεσία «Film Comedy director» και πήρα το πτυχίο μου αναλύοντας όλες τις ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν. Όταν,τον συνάντησα, του εξήγησα ότι πήρα την πτυχιακή μου αναλύοντας το φιλμ μου του πατέρα του « Ο μεγάλος Δικτάτορας» του Τσάπλιν, με το «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, που εγώ επέλεξα. Επίσης του έκανα δώρο το άγαλμα της θεάς Νίκης, μαζί με τα κωμικά μου ημερολόγια. Συγκινήθηκε με το άγαλμα, λέγοντας μου, ότι πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα, και το ότι δημιουργώ μόνη μου όλους τους κωμικούς χαρακτήρες ,από το μακιγιάζ, τα ρούχα, τα μαλλιά, του θυμίζει τον πατέρα του. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που ‘χω λάβει στη ζωή μου. Αγγίζοντας το χέρι του ένιωσα το DNA του Τσάρλι Τσάπλιν.» εξομολογείται χαρακτηριστικά, η Ελληνίδα χολιγουντιανή ηθοποιός, για την γνωριμία της, με τον γιο, του Τσάρλι Τσάπλιν.

Επίσης, χαρακτηριστικό είναι και το ότι στο website της το πρώτο άρθρο που ανέβασε για το 2024, ήταν, για τον Τσάλι Τσάπλιν στον οποίον φέτος, αφιερώνει το νέο της κωμικό ημερολόγιο 2024

https://www.despinamirou.com/laughter-is-the-best-therapy-it-s-free/

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares