Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 23:00

Δέσποινα Μοίρου: Η συνάντηση ζωής με τον Εμίρ Κουστουρίτσα, το masterclass και το δώρο-εικόνα Αγίου, που τον συγκίνησε

Στο μεγάλο αφιέρωμα, για το «36ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου» και του «Studio New Star Art Cinema», στον σπουδαίο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα (Emir Kusturica), όπου διαδραματίστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παραβρέθηκε η Δέσποινα Μοίρου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, είχε παράλληλα την ευκαιρία, να παρακολουθήσει και το MasterClass με τον Εμίρ Κουστουρίτσα, ότι πιο σπουδαίο, μπορεί να βιώσει ένας ηθοποιός, όπου της δόθηκε και το δίπλωμα, που κοσμεί πλέον, την μεγάλη συλλογή της με περισσότερα από 69 βραβεία, παγκοσμίως.

Η Ελληνίδα διεθνής ηθοποιός, ευχαρίστησε για αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής που είχε, τον Νίνο Μικελίδη, αλλά και τον ιδιοκτήτη του θρυλικού σινεμά, New Star Cinema, Βελισσάριο Κοσσυβάκη, όπου είχε την ευκαιρία, να γνωρίσει από κοντά τον διάσημο σκηνοθέτη, να μιλήσει μαζί του, αλλά και να διδαχθεί από το μάθημά του.

Στα πλαίσια της ρετροσπεκτίβας για την ταινία “Ο Καιρός των Τσιγγάνων”, ο Εμίρ Κουστουρίτσα συνομίλησε με το κοινό, και η βραβευμένη ηθοποιός τον ρώτησε, τη γνώμη του για την τεχνητή νοημοσύνη, και πως επηρεάζει την καριέρα των ηθοποιών, όπου έως και πρόσφατα είχαν απεργίες, στην Αμερική. Ο σκηνοθέτης συμφώνησε μαζί της, ότι η τεχνητή νοημοσύνη, θα τα διαλύσει όλα.

370111109 348879764408217 2728576174804247329 n

Τέλος, η Δέσποινα Μοίρου, του δώρισε μία αγιογραφία του Αγίου Γεωργίου, γνωρίζοντας την προσωπική σύνδεση που έχει ο ίδιος με τον Άγιο, προκαλώντας την μεγάλη συγκίνηση του Εμίρ Κουστουρίτσα, όπου και μοιράστηκε μαζί της, τα όσα σημαίνει για εκείνον, ο Άγιος Γεώργιος, κάτι που η ίδια, υποσχέθηκε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.

αρχείο λήψης

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares