Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 13:23

Συναντήθηκε με τον Άδωνη Γιωργιάδη ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Αλέξης Αθανασίου

Με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε στην Αθήνα, την Τρίτη 5 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, προκειμένου να τον ευχαριστήσει προσωπικά για τη θετική εξέλιξη της επαναλειτουργίας της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο, μια ενέργεια η οποία οφείλεται τόσο στον κ. Γεωργιάδη όσο και στον Υπουργό και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.κ. Νικ. Δένδια και Ιω. Κεφαλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, με τον κ. Αθανασίου να θέτει υπόψη του Υπουργού έγγραφο του Διοικητή του Νοσοκομείου με τις επιτακτικές και επείγουσες ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό, καθώς και πίνακα αναγκών σε προσωπικό του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου.

Στο σημείο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου πρέπει να ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στον ρόλο του ως το μοναδικό δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο των Κυκλάδων και με δεδομένη την αύξηση του πληθυσμού και τη διογκούμενη τουριστική κίνηση στην περιοχή. Σημείωσε, μάλιστα, ότι ήδη «τρέχουν» οι διαδικασίες για την κάλυψη θέσεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε νέες προσλήψεις.

Τέλος, ο κ. Αθανασίου ενημέρωσε τον Υπουργό για την εξέλιξη των εργασιών της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συγκροτήματος του Νοσοκομείου, ενώ τόνισε την άριστη συνεργασία που έχει ο Δήμος με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, μια συνεργασία η οποία ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα καθώς ήδη αποδίδει καρπούς προς όφελος των πολιτών και της δημόσιας υγείας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares