DARZENTAS_MESA
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:24

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα και χρήσιμες συναντήσεις του προέδρου της Ε.Ξ.Σ. Αντώνη Παγώνη στην Ι.Τ.Β.

Σημαντικές επαφές και συναντήσεις είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Παγώνης στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ.

Ο κ. Παγώνης κατα τη διάρκεια της παρουσίας του στην έκθεση συναντήθηκε και είχε χρήσιμες και παραγωγικές συναντήσεις με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη, τον Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. κ. Φραγκάκη, τους προέδρους του Ξ.Ε.Ε. και της Π.Ο.Ξ. κυρίους Βασιλικό και Χατζή αντίστοιχα, καθώς και με εκπροσώπους διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, οι προτάσεις των οποίων θα τεθούν σε συζήτηση με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο με σκοπό την μεταξύ Δήμου και Ε.Ξ.Σ. συνεργασία.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση τα συμπεράσματα του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Παγώνη απο την παρουσία του στην έκθεση Ι.Τ.Β. του Βερολίνου, είναι τα εξής: "Η ζήτηση για τη χώρα μας βρίσκεται σε αύξηση της τάξης του 7-10%, ενώ τα προβλήματα που υπάρχουν κι οι "νωχελικές" κρατήσεις στη Σαντορίνη έστω και με κρατήσεις "last minute" θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στο ελληνικό περίπτερο το οποίο είχε πολύ επισκεψιμότητα, υπάρχουν όμως αποκλίσεις στην προτίμηση μεταξύ των περιοχών στην Ελλάδα, και υπάρχουν προορισμοί που χρειάζονται βοήθεια, όπως η Σαντορίνη."

 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares