Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 00:27

Αδιανόητη τραγωδία: Το πλήρωμα του Blue Horizon έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε (video)

Κόβουν την ανάσα και προκαλούν αποτροπιασμό οι σκηνές που θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Το πλοίο είναι έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο. Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Στη συνέχεια στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Horizon, και συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του για τον θάνατο 36χρονου που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν, από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

 

❗️❗️ΣΟΚ❗️❗️ ?[Προσοχή οι εικόνες είναι απάνθρωπες]? ?Νεκρός 36χρονος επιβάτης του πλοίου "Blue Horizon" με προορισμό την Κρήτη! Κόβουν την ανάσα και προκαλούν αποτροπιασμό οι σκηνές που θα δείτε στο βίντεο του protothema.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon. Το πλοίο είναι έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα. Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο. Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο. Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ βίντεο ντοκουμέντο:

Δημοσιεύτηκε από Kalloninews.gr στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

 

❗️❗️❗️❗️❗️❗️Επανέρχομαι στο θέμα του θανάτου του ανθρώπου στο λιμάνι του Πειραιά και ενημερώνομαι από επιβάτη του πλοίου που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο ότι ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στη θάλασσα Επειδή οι υπάλληλοι του πλοίου τον έσπρωξαν και τον πέταξαν έξω από την μπουκαπόρτα. Δύο φορές Τον έβγαλαν και τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο πριν λυσουν τους κάβους και την τρίτη φορά που προσπάθησε να μπει μέσα στον πλοίο οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου πλοίου σύμφωνα με τη μαρτυρία συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος θα καταθέσει και στον εισαγγελέα τον έσπρωξαν μέσα στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγει❗️❗️❗️❗️

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Karamintzas στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares