Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 00:48

Γιάσμινκο Βέλιτς: Ξέρω με ποιους έχω να κάνω

Δικαιωμένος για τον τρόπο και την πίστη στοιχεία με τα οποία προσέγγισαν το ματς οι ποδοσφαιριστές του αλλά και όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0 κόντρα στην Ρόδο), εμφανίστηκε ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο ίδιος εξηγεί αναλυτικά τους λόγους: “Σίγουρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, άλλωστε δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο γιατί ξέρω με ποιούς (σ.σ. παίκτες) έχω να κάνω.

Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι, εμείς πάντα στοχεύουμε στη νίκη γι’ αυτό τονίζω ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία κι έτσι όπως εξελιχθηκαν τα πράγματα,

Πιστεύω ότι μπορούσαμε να φτάσουμε και στη νίκη γιατί είχαμε τουλάχιστον τρεις φάσεις στο α΄ημίχρονο με τον Νάνι, τον Τσιριγώτη και τον Σουμπασάκη σ’ ένα διάστημα του α’ ημιχρόνου που παίζαμε αρκετά καλά.

Το β’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και λιγότερο καλό χωρίς να δεχθούμε ωστόσο ούτε μία φάση σ’ όλο τον αγώνα αν και σε κάποια σημεία ο αντίπαλος ανέβασε ρυθμό.

Πρέπει εδώ όμως να τονίσουμε και το εξής: Ο αντίπαλος είχε 20 ποδοσφαιριστές και χρησιμοποίησε τους 16 και εμείς 14 με δύο τερματοφύλακες!

Επιπλέον συνεχίζω να πιστεύω ότι υπήρχε πέναλτι λίγο μετά το 80’ πάνω στον Λίμα. Όταν ένας παίκτης κινείται από μέσα προς τα έξω στην περιοχή και πέφτει εντός αυτής, δεν βρίσκω λογική να δοθεί φάουλ.

Όμως αυτό δεν θεωρώ ότι είναι αιχμή για τη διαιτησία γιατί είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία από τον ρέφερι (κ. Κάτοικος) στο ματς.

Όπως και το αποτέλεσμα δεν μπορώ να το θεωρήσω απολύτως άδικο. Είναι στα πλαίσια του δικαίου.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία από την ΠΑΕ Ρόδος και όλα κυμάνθηκαν σ’ ένα ευχάριστα ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Από ‘κει και πέρα, η προσπάθεια μόλις άρχισε ελπίζοντας ότι θα βρούμε τις λύσεις στα θέματα που έχουν ανακύψει σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας”

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares