Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 12:08

Σιδέρης: Για να αφήσουμε το στίγμα μας θα πρέπει η Γ' Εθνική να αναβαθμιστεί

Τη διάθεση της νέας τάξης πραγμάτων της ΕΠΟ να παρέμβει αποφασιστικά στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με σκοπό την αναβάθμισή του, διατύπωσε ο Βασίλης Σιδέρης στο περιθώριο της κλήρωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της -προσφάτως συσταθείσας- Επιτροπής Διοργανώσεων τόνισε πως επιδίωξη είναι κάθε χρόνο να παίζουν ολοένα και πιο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, ενώ κάλεσε άπαντες να συμβάλουν ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας στα γήπεδα.

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και προπάντων στους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές, χωρίς τραυματισμούς και να είναι υγιείς. Καλή χρονιά στους παράγοντες και τους προπονητές των ομάδων. Μακριά από τη βία γιατί η βία σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να την αποφύγουμε και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς και η Πολιτεία. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Είμαστε μία νέα ποδοσφαιρική αρχή. Θέλουμε στο τέλος της τετραετίας να έχουμε αφήσει το στίγμα μας και για να αφήσουμε το στίγμα μας θα πρέπει η Γ' Εθνική να αναβαθμιστεί.

Υπάρχουν σκέψεις να παίξουν πιο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές στις επόμενες χρονιές. Μόνο έτσι θα πετύχουμε ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Μόνο έτσι θα βγάλουμε νεαρούς ποσοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τα εθνικά μας συγκροτήματα. Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με τις αξίες που προεσβεύει ο αθλητισμός».

Πηγή: soccerlive (Δημήτρης Θεοδώρου) 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares