Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:15

Με θετικό πρόσημο αποχαιρέτησε το 2023 ο Άρης Πετρούπολης

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνιδια πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Υπάτου και παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αφού έχανε από το 10' βρήκε τον τρόπο να γυρίσει τούμπα το ματς και να πάρει ακόμη ένα σπουδαίο τριποντο, κλείνοντας το 2023 με θετικό πρόσημο.

Στα πρώτα λεπτά ο Άρης είχε την κατοχή όμως στο 10' σε μια κόντρα επίθεση οι Βοιωτοί σκόραρε χάρη σε άψογο πλασέ του Θέμη Ποτουρίδη μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τσίπρα.

Ο Άρης πίεσε για την ισοφαρίση και κατάφερε να φτάσει σε αυτήν χάρη σε τέρμα του Στέλιου Κρητικού στο 37'.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν την κατοχή με το μέρος τους και μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο με ένα έξοχο τέρμα του Ηλία Τσιλιγκίρη στο 77' ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Αθανασόπουλο για το τελικό 2-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ενώ στην τελευταία φάση έχασαν τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον τερματοφύλακα, Αθανασόπουλο, που είχε προωθηθεί για να σκοράρει.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Καρδάμης (75' Μουστάκης), Κορώνης (75' Τσερκώνης), Κρητικός Γ., Σκεντεράι, Θεοδωρακόπουλος (64' Θεοχάρης), Τσίτσαρης, Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης (89' Φαρμάκης), Βλαχομήτρος (89' Μενάι), Γκότοβος.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος) Αθανασοπουλος, Ροκάκης, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Κωνσταντίνου (80' Μπάρο), Ποτουρίδης, Τσίπρας (71' Αλμπάνης), Αρμένης (80' Βαλμάς), Μπακαούκας (80' Τιάγκο), Σταγάκης, Ντρούγκας (88' Πολυμέρης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares