Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:12

Μυθική ανατροπή η Προοδευτική κόντρα στον ΑΟΑΝ!

«Τούμπα» ένα ματς στην ανάπαυλα του οποίου ακόμη και ο βαθμός θα φάνταζε ως... υπέροχο ενδεχόμενο, κατάφερε να φέρει η Προοδευτική, αποδεικνύοντας πως εκτός από την αγωνιστική της βελτίωση, έχει αρχίσει να αποκτά και αυτοπεποίθηση.

Σε ένα ματς στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας όπου ο ΑΟΑΝ βρέθηκε να προηγείται με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με... 3-0 (!), η ομάδα του Κορυδαλλού κατόρθωσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στον θριαμβευτικό 4-3, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 16η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι Κρητικοί αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Πύλιου μετά από σέντρα του Νοκάι (0-1), στο 22' ο τελευταίος με προσωπική ενέργεια και σουτ σημείωσε το 0-2 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Φουκαράκης σκόραρε με προβολή μετά μετά από απόκρουση του Χαλκίδη σε κεφαλιά του Χριστογιάννη για το 0-3! Παρά την ψυχρολουσία, οι «βυσσινί» βγήκαν... άλλη ομάδα από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν κάτι σπάνιο! Στο 47ο λεπτό ο Βουργουντζής με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-3, στο 70' ο Ξενοπανάγος με σουτ από θέση εκτός περιοχής έβαλε για τα... καλά την Προδοευτική στο παιχνίδι (2-3), στο 76' ο Σταθόπουλος μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Βουργουντζής από τον Πιθαρούλη για την ισοφάριση σε 3-3 και στο 83' ο Παπαγεωργίου ολοκλήρωσε τον «άθλο», διαμορφώνοντας το 4-3 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαζαρίδη.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Νούσιας (Άρτας)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Πετράκης (62' Παπαγεωργίου), Μανδαμαδιώτης, Ανδριόπουλος, Νικολόπουλος, Γκόγκα (46' Ξυγκάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (60' Δρόσης), Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης, Βουργουντζής.

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Χριστογιάννης, Πθιαρούλης, Τσιλεδάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Σένκα (71' Κατσικοκέρης), Νοκάι, Μαρτσάκης (71' Πλουσής), Πύλιος (80' Αλεξάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares