Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 08:07

Ανώτερος ο Εθνικός απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά

«Σεφτέ» στις νίκες για τον Εθνικό Πειραιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε στο Ρέντη με 3-0 του μαχητικού Ατρόμητου Πειραιά στο πειραϊκό ντέρμπι, ο οποίος υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του με το ίδιο σκορ.

Μόλις στο 4' οι Πειραιώς μπήκαν σε θέση οδηγού μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μακρυγιάννη, που ξεγέλασε τον γκολκίπερ Φλώρο. Ο τελευταίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο 37', με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί, ώστε προληπτικά να μεταβεί σε νοσοκομείο για την τυπική παρακολούθηση.

Στις καθυηστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντινιωτάκη από τον Μουκίδη, το οποίο όμως αστόχησε ο Αντωνίου(απέκρουσε ο Μπονοτάκης).

Στην επανάληψη οι Καμινιώτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, με τον Εθνικό να βρίσκει ακόμα δύο γκολ με τους Ντινιωτάκη(63') και Ζωγραφάκη(88'). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Τσιαβό.

Διαιτήτευσε ο Πράνταλος(Αχαΐας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Σταύρος Παπανδρέου): Φλώρος(43' λ.τρ. Μπονατάκης), Παπαθανασίου, Μύρκος, Δούμουρας(46' Κοζάκης), Στεφανής, Γκόγκα, Παπασταύρος(65' Αλεξανδράκης), Μουκίδης(65' Κακούσιος), Ζορμπάς, Κοντάκος, Ντούνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής(89' Μπουτσικάκης), Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κατσογιάννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης(89' Θεοδώρου), Πολύζος, Γεωργούσης(60' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης(77' Κυριαζής), Αντωνίου(60΄Τσιαβός).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares