Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 22:37

Έχασε έδαφος ο Φωστήρας

Δεν εκμεταλλεύτηκε ο Φωστήρας την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Γιούχτα κόντρα στο Κερατσίνι, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον ΑΟΑΝ και είδε την απόσταση από την κορυφή του 5ου ομίλου να μένει ίδια!

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ταύρου, πρόσθεσαν έναν «χρυσό» βαθμό στη συγκομιδή τους, στην προσπάθεια που κάνουν να διατηρηθούν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 18ο λεπτό, όταν ο Μηνάς προσπέρασε τον Φυλακτό, όμως από πλάγια θέση πλάσαρε παράλληλα προς τη γραμμή του τέρματος και είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 27', όταν ο Κρητικός με πλασέ νίκησε τον Γιαγκιόζη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, αντιθέτως έψαξαν άμεσα την ισοφάριση. Στο 34' ο Φυλακτός απέκρουσε σε σουτ του Μηνά, ενώ στο 43' ο ίδιος παίκτης πλάσαρε πάνω από την εστία. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Α. Ανδρουλάκης πέρασε στο ματς τον Λίτσκα και έκεινος φρόντισε να τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Στο 49' ισοφάρισε με προβολή μετά από ολιγωρία στην άμυνα (1-1), με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στο 55' χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου (2-1). Ο Λίτσκας «χτύπησε» πάλι για τον ΑΟΑΝ και στο 70' ισοφάρισε με κεφαλιά σε σέντρα του Τσανάι (2-2). Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, οι κυανόλευκοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν ακόμα και στη νίκη! Στο 78' ο Νοκάι «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ και στο επόμενο λεπτό (79') ο Φυλακτός απέκρουσε σωτήρια στο δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Μηνάς. Το τριπλό σφύριγμα του Σαφούρη βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Δαφερέρας (Πειραιά)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (46' Τζιάτζιος), Ξενοπανάγος, Πεχλιβανίδης, Νταούλια (52' λ.τρ. Λαζαρίδης), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης, Κρητικός, Πινιώτης, Φέκκας (88' Ανδριόπουλος)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος (46' Λίτσκας), Τσανάι, Πιθαρούλης, Κίτος (90' Κουτούζος), Φουκαράκης, Πλουσής, Χύσι, Μηνάς, Νοκάι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares