Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 18:04

Η Θύελλα Ραφήνας νίκησε με ανατροπή το Κερατσίνι

Δεν... ζαλίζεται από τα ύψη η Θύελλα Ραφήνας, αντιθέτως εξακολουθεί να πετάει ψηλά και να κάνει τους φιλάθλους του πρωταθλήματος να αναρωτιούνται... που το πάει!

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη λύγισε και την έτερη ευχάριστη έκπληξη του 5ου ομίλου, το Κερατσίνι, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο «Π. Σκούφος», ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο την εις βάρος της κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μέχρι την ανάπαυλα! Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τη Μαρκό, υποχρεώνοντας τους «ροσονέρι» στη -μόλις- δεύτερή τους ήττα για φέτος μετά από έντεκα αγωνιστικές!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, παίρνοντας το προβάδισμα στο 30ο λεπτό, όταν ο Μενδρινός «τιμώρησε» αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με πίεση στα αντίπαλα καρέ έφεραν τα... πάνω κάτω στο ματς! Στο 59ο λεπτό ο Δημητρίου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του Φύτρου και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Παντελίδης αξιοποίησε σέντρα του Γούλα μετά από συνεργασία με τον Μαρτίνο και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Λεωνίδας (Τρικάλων)-Μπεκιάρι (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Τόσκα, Μαργέτης, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Δημητρίου, Μαρτίνος, Γκούμας (86' Σαντίκου), Χίσο (89' Αράπης), Γούλας (80' Μπρέμπος), Παντελίδης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Ματόντο, Χαρίτος, Λουβής (70' Βύρης), Μουκίδης (84' Σταμάτης), Κοντογιαννάτος, Μενδρινός, Καλαμβόκης (70' Μαχμουτάι).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares