Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 18:03

Φωστήρας: «Ανεπιθύμητοι στο Ταύρο διαιτητές όπως ο Χρόνης»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Φωστήρας

Ως ομάδα έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία ωστόσο τα γεγονότα που συνέβησαν στο σημερινό ματς με την Μαρκό δεν μας επιτρέπουν να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο κ. Χρόνης από την Δυτική Αττική με συνεργούς τους βοηθούς Παπαδόπουλο και Μαυρομάτη αποφάσισαν με το έτσι θέλω να στερήσουν από την ομάδα μας το θετικό αποτέλεσμα.

Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο αδίκησαν κατάφορα το Φωστήρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο γήπεδο μας οι συγκεκριμένοι "κύριοι" είναι ανεπιθύμητοι.

Οι τραγικές του αποφάσεις, ο μη καταλογισμός καθαρου τέρματος υπέρ της ομάδας και οι εφευρέσεις του ήταν για γέλια και για κλάματα, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας που δεν μπορούσαν από ένα σημείο και έπειτα να συγκρατηθούν από την προκλητικότητα των αποφάσεων του κ. Χρόνη και των βοηθών του.

Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, όμως θα πρέπει να καταλάβουν όλοι που θα έρχονται στον Ταύρο από εδώ και στο εξής ότι η ομάδα μας δεν θα σεβαστεί εκείνους που παίζουν με την ιστορία της και το όνομα της.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares