Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 14:50

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Εθνικό Πειραιά

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, από μία σε κάθε ημίχρονο, ο Εθνικός κατέβαλε με σκορ 2-0 το Κερατσίνι και μπήκε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τον 5ο όμιλο.

Στο πειραϊκό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Περάματος, οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή, την οποία αξιοποίησαν για να φτάσουν στο «τρίποντο». Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σάμιος κέρδισε πέναλτι από τον Καπούταγλη, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 1-0. Στο 55' ήταν η σειρά του Μίλιτς να κερδίσει πέναλτι, όταν από την προσπάθειά του η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου, με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα για το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καπίρης, Αθανασόπουλος-Κατελανάκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Koύμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης (75' Πλουμάτος), Νικολόπουλος, Βασιλείου, Παπαγεωργίου (85' Δώδας), Διάκος (85' Θεοδώρου), Σταύρου (65' Νταλακούρας), Μίλιτς, Ντάφλας, Σάμιος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Ντακουνάκης, Δούμουρας, Ματόντο, Ντούνιας, Κόφι (46' Σαουλιάς), Χαρίτος, Καλαμβόκης, Μουκίδης (70' Λουβής), Μαχμουτάι (60' Μενδρινός).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares