Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 22:57

Έκλεισε Μακρυγιάννη ο Πανελευσινιακός - Έρχεται... βόμβα με γνωστό επιθετικό

Οι κινήσεις που κάνει ο Πανελευσινιακός δείχνουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο, κάτι που έκανε και πέρυσι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η διοίκηση των σταχυοφόρων τηρώντας κατά γράμμα το σχεδιασμό που εκπονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες όταν συμφώνησε ο προπονητής, Ανδρέας Σκέντζος, βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις αρκετών ποιοτικών παικτών.

Η πρώτη κίνηση έγινε με τον Βοσνακίδη για να ακολουθήσουν οι ποιοτικές μεταγραφές των Σερέπα και Αρναούτογλου.

Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του Πανελευσινιακό δεν έμειναν εκεί αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήρθαν σε συμφωνία με τον Παύλο Μακρυγιάννη που παίρνει και εκείνος το δρομολόγιο Κορυδαλλός-Ελευσίνα.

Ο "Μάκρυ" πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο με τα χρώματα της Προοδευτικής παίζοντας απέναντι στον Πανελευσινιακό, γεγονός που δείχνει ότι οι κινήσεις των σταχυοφόρων είναι από το πάνω ράφι. Μεταξύ άλλων ο Μακρυγιάννης έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Πειραιά κάνοντας μόνο πρωταθλητισμό.

Οι κινήσεις της ομάδας δεν σταματούν εδώ αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι σταχυοφόροι κινούνται για την απόκτηση πολύπειρου επιθετικού, του οποίο το όνομα θα προκαλέσει... θόρυβο στην κατηγορία.

Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει για ευνόητους λόγους ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares