Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 01:17

Άνετη νίκη για τον Εθνικό κόντρα στον ΑΟ Πυλίου

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σάμιο ο οποίος σκόραρε δις, ο Εθνικός Πειραιά κέρδισε με 4-2 τον ΑΟ Πυλίου και παρέμεινε στην 3η θέση

Καταιγιστικός ήταν ο Εθνικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και αυτό φανερώνεται ξεκάθαρα από το πολύ γρήγορο προβάδισμα που πήρε.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε κόρνερ ο Νικολόπουλος πήρε την κεφαλιά για να τη στείλει στα δίχτυα του Τοπουζλή.

Μάλιστα οι «Πειραιώτες» δεν έμειναν εκεί, από τη στιγμή που μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Σάμιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του ΑΟ Πυλίου, έκλεψε τη μπάλα και δεν λάθεψε στο τετ α τετ με τον Τοπουζλή για να γράψει το 2-0.

Η ομάδα του Δημητρίου μάλιστα, θα μπορούσε να έχει αυξήσει τη διαφορά στα 3 τέρματα, όταν στο 24ο λεπτό ο Ηλιόπουλος έκανε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, από τη στιγμή που στο 28ο λεπτό ο Σάμιος είχε ακόμη μία καλή στιγμή με σουτ στην απέναντι γωνία, όμως η μπάλα πέρασε έξω, ενώ 1 λεπτό αργότερα ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, σε κεφαλιά του Συντιχάκη, έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη, όμως ο Μουζάκης αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 30ο λεπτό, ο Σουμπίνιο έκανε εξαιρετική κάθετη, από τη στιγμή που έβγαλε τετ α τετ τον Ηλιόπουλο με τον Τοπουζλή, με τον δεύτερο να αποκρούει με τα πόδια, για να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου είχε ξανά γαλανόλευκο χρώμα, από τη στιγμή που ο Σουμπίνιο έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, προ ενώ σούταρε προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν εξ’ ίσου υψηλός, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν από δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 57ο λεπτό έβαλαν... φωτιά στο ματς, από τη στιγμή που ο Γεωργιάδης, με αριστουργιματική απευθείας εκτέλεση φάουλ, έβαλε ξανά τον ΑΟ Πυλίου στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν αιφνιδιάστηκαν και στο 62ο λεπτό πήραν ξανά κεφάλι 2 τερμάτων, με πρωταγωνιστή τον Μπέλερη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.

Ο ΑΟ Πυλίου όμως δεν τα παράτησε και μείωσε ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φονσέκα στο 80ο λεπτό. Ένα πέναλτι βέβαια που σηκώνει πολλή συζήτηση για το αν ήταν ή όχι, από τη στιγμή που ο Μεντής φαίνεται να πέφτει μόνος του.

Παρ' όλη την ψυχρολουσία ο Εθνικός 4 λεπτά αργότερα (σ.σ στο 84') έγραψε το 4-2 έπειτα από εξαιρετικό τελείωμα του Σάμιου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Εθνικός Πειραιά (Παναγιώτης Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος (72' λ.τ Παπαγγελής), Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο (88' Δώδας), Μπέλερης, Σάμιος (88' Απόστολου), Σουμπίνιο (60' Κώστας), Ηλιούπουλος (60' Ζαχαράκης)

ΑΟ Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Συντιχάκης (63' Εμπουμπά), Μπριλάκης, Δεληζάνος, Χατζησουλεϊμάν (70' Πλατέλλας), Μαργαρίτης, Γεωργιάδης (90' Πάχος), Δρόσος, Φονσέκα, Μεντής (90' Λαδικός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares