Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 00:48

Από τον Ερμή Μελιγούς στον Αστέρα Τρίπολης ο 14χρονος Ηλίας Κόλλιας

Μία τεράστια επιτυχία, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του, σημείωσε σήμερα (7/1) ο Ερμής Μελιγούς, παραχωρώντας νεαρό ποδοσφαιριστή του με μεταγραφή σε μία από τις πλέον επιτυχημένες ΠΑΕ της τελευταίας δεκαπενταετίας στο πρωτάθλημα της Super League!

Στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης ανήκει, πλέον, ο 14χρονος Ηλίας Κόλλιας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά και να γίνει επαγγελματίας, μέσω μίας ομάδας που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Γεννηθείς το 2007, με «καλό» πόδι το δεξί, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ερμή, ενώ το περασμένο καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου εξέλιξε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές του, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καλογιαννίδη.

Ωστόσο, ξεχώρισε και με τις εμφανίσεις του με τη μικτή Αρκαδίας, με αποκορύφωμα ένα ματς κόντρα στη μικτή Αθηνών, όπου πραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ηλ. Κόλλιας είχε προτάσεις από επιπλέον δύο ομάδες της Super League, ωστόσο προτίμησε εκείνη του Αστέρα Τρίπολης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares