Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 11:57

Βαγγέλης Χαντές: Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τις δυνατότητές μας

Η επέλασή της στο πρωτάθλημα, μετά την «ψυχρολουσία» της πρεμιέρας στη Μύκονο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα αντίπαλα δέη (Φωστήρας και Σαντορίνη) έχουν «σκοντάψει» ήδη αρκετές φορές, έχουν κάνει τους... βιαστικούς να χρίζουν την Ηλιούπολη ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο.

Ο Βαγγέλης Χαντές σπεύδει να υπενθυμίσει το αυτονόητο, ενώ η ομάδα του είναι πράγματι πρωτοπόρος, αλλά με «συγκάτοικο» τον φιλόδοξο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.

«Συνηθίζουμε στην Ελλάδα να ανεβάζουμε ή να κατεβάζουμε με ευκολία πράγματα και καταστάσεις. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμασταν... υπερτιμημένοι, τώρα, επειδή είμαστε πρώτοι, γίναμε το απόλυτο φαβορί. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε συγκεντρωμένοι και κατασταλλαγμένοι από την αρχή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είμαστε ακόμα στα μισά του πρωταθλήματος, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας» ξεκαθάρισε ο 40χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, αλλά την ικανοποίηση που θέλουμε, θα την έχουμε μόνο όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε κομμάτια που πρέπει και μπορούμε να βελτιώσουμε. Εκεί ακριβώς στοχεύουμε να δουλέψουμε και στη διακοπή, για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την επανέναρξη».

Στην ευχή του για τη νέα χρονιά, ο Β. Χαντές τόνισε: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να περάσει όσο καλύτερα μπορεί αυτές τις γιορτινές μέρες, με υγεία πάνω απ' όλα. Μακάρι πάρα πολύ γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και να ασχολούμαστε με αυτά που έχουν αξία στη ζωή μας και όχι με αυτά που περνάμε τα τελευταία χρόνια λόγω covid».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares