Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 21:05

Δεν συνεχίζει ο Βέρμπης στην Κηφισιά

Δεν συνεχίζει ο Δημήτρης Βερμπης στην Κηφισιά. 

Ο σπουδαίος επιθετικος, που στα 5,5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο των βορείων προαστίων σημείωσε περισσότερα από 100 τέρματα, λύνει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα αναφέρει μέσω ανακοίνωσης ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας της Κηφισιάς.

Αναλυτικά

Με αισθήματα λύπης ,στεναχώριας αλλά συνάμα ευγνωμοσύνης και τεραστιας αγάπης ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον «δικό» μας Μήτσο. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην ιστορία της ομάδας μας αφού είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της στις Εθνικές Κατηγορίες σημειώνοντας σχεδόν 100 τέρματα στα 5,5 χρόνια που φόρεσε τα κυανόλευκα. Οι αναμνήσεις και οι ωραίες στιγμές είναι τόσες πολλές και τόσο ανεπανάληπτες που εκτός του ότι θα μας συντροφεύουν για πάντα ,θα αποτελούν και φάρο στην ιστορική αθλητική διαδρομή του συλλόγου μας. Τα λόγια και οι κουβέντες περιττεύουν σε τέτοιες στιγμές, αυτό που είναι είναι όμως αληθινό και όχι τετριμμένο απλά για να ειπωθεί, «Μήτσο η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ορθάνοιχτη». Κλείνοντας, ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή συνέχεια στην ήδη  πολύ μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα του. 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares