Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 00:07

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5 και η τελική δεκάδα

Ο Κωστής μπαίνει ξανά στο Masterchef, αλλά βρίσκεται γρήγορα και πάλι εκτός. O Ιωάννης αποχωρεί λίγο πριν τη δεκάδα με τη χειρότερη βαθμολογία που έχει δοθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Κωστής Αλεξάκης ο οποίος βρέθηκε εκτός Masterchef μετά από μία δοκιμασία αποχώρησης, μπαίνει ξανά στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κωστής θα βρεθεί αντιμέπτωπος με τον Διονύση και τον Ιωάννη σε δοκιμασία αποχώρησης, και θα αποχωρήσει και δεύτερη φορά.

Από ότι φαίνεται, πάντως, θα σκάσει και μία… βόμβα, καθώς σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ιωάννης αποχωρεί λίγο πριν τη δεκάδα του MasterChef 5, και μάλιστα με τη χειρότερη βαθμολογία που έχει δοθεί σε παίκτη του Masterchef!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Ιωάννης παίρνει από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, τρία τεσσάρια και από τον καλεσμένο ένα τριάρι. Απέναντί του ήταν η Ανούς και η Λία, που συνεχίζουν στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο Ιωάννης θα είναι από τους παίκτες που θα επιλέξει η παραγωγή να επιστρέψουν και να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Αναφορικά με τα ζευγάρια που βλέπουμε στο «MasterChef 5», Ανούς και Διονύσης Σαρακίνης φαίνεται πως είναι ζευγάρι, και μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρέπορτάζ, σε λίγα μόλις επεισόδια θα το παραδεχτούν και μπροστά στην κάμερα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου που δεν έκρυβαν τα αισθήματά τους από συμπαίκτες και κάμερες, μου φαίνεται πως δεν θα παραμείνουν ζευγάρι. 

Στη τελική δεκάδα βρίσκονται οι εξής παίκτες:

Διονύσης Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζάμαλης, Παύλος Χάππιλος, Στέφανος Χιλάς, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Ανούς Χεριμιάν, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Μαρία Λαζαρίδου.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares