DARZENTAS_MESA
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 11:25

Αντώνης Παγώνης : Σας ευχαριστώ για την ψήφο σας και δεσμεύομαι ως πρόεδρος να υπηρετήσω την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση

Νιώθοντας την ευθύνη της θέσης στην οποία με τοποθετήσατε, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη και την ψήφο σας με την οποία με φέρατε στην πρώτη θέση στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η επιλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης να μου εμπιστευθεί τη θέση του προέδρου, γεγονός για το οποίο τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να τιμήσω την επιλογή τους, μιας και η ηγεσία της Ε.Ξ.Σ. αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη τιμή και ευθύνη δεδομένου οτι η Σαντορίνη βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων προορισμών παγκοσμίως.

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις ευθύνες της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, μιας και κατά τη γνώμη μου οφείλουμε με φρέσκιες ιδέες και σύγχρονες λύσεις να προσεγγίσουμε πολύ σημαντικά θέματα όπως, η βιώσιμη ανάπτυξη, η προβολή του τουριστικού προϊόντος, η τουριστική εκπαίδευση, οι εργασιακές σχέσεις, κ.α.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της θητείας μας οφείλουμε να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με τους εθνικούς κλαδικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση καθώς και την κεντρική κυβέρνηση. Όπως επίσης είναι σημαντικό να πλαισιώσουμε την προσπάθειά μας με ομάδες εργασίας όσο και με ένα γραφείο που θα απασχολεί μόνιμο προσωπικό.

Εκπροσωπώντας τον πιο παραγωγικό φορέα του τουρισμού δηλώνω ότι θα παλέψω για τα δικαιώματά μας αμερόληπτα θέτοντας ως προτεραιότητά μας τους εξής πυλώνες :

·βιώσιμος τουρισμός και ανάπτυξη
·προβολή τουριστικού προϊόντος
·εκπαίδευση
·νέες τεχνολογίες
·πολιτισμός
·συνεργασία με τον α και β βαθμό αυτοδιοίκησης
·μεγαλύτερη συνεργασία με Π.Ο.Ξ. Ξ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Τ.Ε.
·εργασιακά
·εκσυχρονισμός Ε.Ξ.Σ.
· λειτουργία γραφείου ένωσης με μόνιμο προσωπικό
· ομάδες εργασίας
· κοινωνικό και φιλανθρωπικό

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου και δηλώνω ότι για μένα το Δ.Σ. θα αποτελείται από όλους όσους ήταν υποψήφιοι και όλους όσους θέλουν να εργαστούν για το καλό του συνδικαλισμού μας, στον οποίο δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, αλλά όλοι μαζί και κάθε ένας ξεχωριστά, υπηρετούμε με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα τον ξενοδοχειακό συνδικαλισμό μας, με τη συλλογικότητα να διασφαλίζει την πρόοδο και την ευημερία όλων.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,
Αντώνης Παγώνης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares