Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 15:20

Φιλοξενία δημοσιογράφων-bloggers στη Σύρο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, φιλοξενήθηκαν στη Σύρο για πέντε ημέρες οι δημοσιογράφοι – bloggers Εric Vancleynenbreugel και France Gavroy, τους οποίους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο λιμάνι της Σύρου, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας, ο κ. Κουταβάς τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή της την Προϊστάμενη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Κυριακή Μπουλασίδου, την MTC Group, την Hermoupolis Heritage, το Gaviotis Travel, το ξενοδοχείο Ρέμβη και τα εστιατόρια Περι τίνος, Στην Ιθάκη του Αή, Συριανή Κουζίνα, τα Γιάννενα, το Πέτρινο, ο Κοντός στου Ραφογιάννη, το Τσιπουράδικο της Μυρσίνης, το Μικράκι που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά των Κάτω Χωρών.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares